PERLANCARAN PERTAMA MALAYSIA CLIMATE CHANGE RANGERS CLUB

Anda di mana??? MEPS ZONE!!

10/5/22 : Pelbagai cerita, perkongsian pengalaman Dr Sharifah Mazlina dalam misi perlayaran pemanasan Global beliau baru baru ini. Kami team AWETA akan bergerak ke Seluruh Malaysia menyuara kan isu ini.

Bumi kita menangis. Jom bersama kami dalam Climate Change Rangers Club menyuara kan bersama isu pemanasan global. Siapa lagi kalau bukan kita. Jom sayang BUMI. Perlancaran yang pertama untuk Climate Change Rangers Club MRSM Lenggong Perak. Syabas buat semua pelajar kerana menyahut suara kami. 💪💪💪.

Anda dimana??? MEPSS Zone!!!! Hebat hebat anak anak ini…Perlancaran Program Gerak Gemilang untuk Pelajar Tingkatan 3 dan Tingkatan 5 dirasmi kan oleh Dr Sharifah Mazlina. Kepada semua sekolah sekolah, Universiti Universiti, Jabatan jabatan kerajaan, swasta, kampung kampung, Taman taman perumahan, ketua ketua kampung, penghulu, pengerusi penduduk dan para NGO jom kita bersama membawa suara misi Isu pemanasan Global ini. Boleh hubungi pengurusan AWETA untuk Dr Sharifah berkongsi cerita apa yang berlaku di Antartika sekarang. Dan kita lakukan segera tindakan untuk selamat Bumi.

(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top